Mr Alret

Presentació

 WEB MOI JORDANA CIRC (CASTELLANO)


  Curriculum

  Vaig néixer a Sallent l'any 1974. Des de molt petit ja formava part d'una coral i del seu grup de teatre. Ja d'adolescent vaig descobrir els jocs malabars, que durant anys van ser el meu hobby, i a partir de l'any 2000, amb la predicció de la fi del mon, decideixo fer del meu hobby la meva professió. Em formo com actor a l'Aula de Teatre de Manresa, amb professors com l'Atilà Puig o el Jordi Girabalt de la companyia Teatre Mòbil. Com a clown amb en Jango Edwards i Javi Soler. Com a malabarista estudio de forma autodidacta fins que començo a estudiar amb l'Iris Cascade a Fuenlabrada, amb el que continuo la meva formació en l'actualitat.

  He participat com a actor en varis curts cinematogràfics de TVE i TV3. He treballat en diferents companyies, com la Cia. Catacrac dedicada al teatre infantil o La Cremallera Teatre dedicada a teatre de carrer. He col·laborat amb altres companyies, amb la companyia francesa NatNad entre altres.

  Com actor i malabarista formo i dirigeixo la meva companyia Moi Jordana i soc cofundador de la Cia. Mdmau amb llarga experiència en espectacles per Fires Medievals arreu de l’estat espanyol (2009 i 2010). Anys més tard torno a fundar la companyia Allé, Allé. He actuat al Circ Cric, Teatre Kursaal, Ateneu de 9barris, Centre Cultural Caixa de Terrassa, Festival de Teatre Internacional d'Avingon, entre altres. Durant el mes de març del 2013 m'estreno com artista voluntari amb Pallassos sense Fronteres, en una primera expedició a Jordània, i el 2014 participo en una segona expedició al Líban per atendre els nens refugiats sirians.

El 3 de febrer del 2016 neix la meva primera filla Arlet, des de llavors també faig de pare.

  Formava part de l’Associació de Circ “La Crica”, on des del 2009 fins el 2016 on ensenyava les disciplines de malabars i teatre a l’Escoleta de Circ del Teatre Kursaal a Manresa.

El 2015 juntament amb l'Ajuntament de Collsuspina i en Xavi Vinuesa creem el Festival  Giracirc, on he sigut director artístic i actualment co-director artístic. 

El 2018 rebo el premi Zirkòlika de votació popular amb l'espectacle "Mr Alret".
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada